U heeft een klacht

Het uitvoeren van een rechterlijke uitspraak of een andere executoriale titel gebeurd aan de hand van de bevoegdheden die de wetgever aan de deurwaarder heeft toevertrouwd. Wij vinden het uitermate belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Echter het optreden van een van onze deurwaarders of incassospecialisten kan tot gevolg hebben dat u een klacht heeft.

Wat kunt u doen als u een klacht heeft tegen de gerechtsdeurwaarder of zijn kantoor?

Klacht kenbaar maken aan ons kantoor

Allereerst verzoeken wij u uw klacht kenbaar te maken aan ons kantoor. Bij voorkeur schriftelijk. Dit kunt u zenden aan ons emailadres: adactio@quaedvliegbonnie.nl of richten aan ons centraal postadres:

Adactio Gerechtsdeurwaarders

Postbus 181

6460 AD Kerkrade

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht zal u een inhoudelijke reactie van ons kantoor ontvangen.

Tuchtrecht

Bent u het niet eens met de wijze waarop de klacht is afgedaan dan is het mogelijk om een formele klacht in te dienen bij de Kamer van Gerechtsdeurwaarders te Amsterdam. Via de website van de Koninklijke Beroepsgroep van Gerechtsdeurwaarder vindt u informatie over de klachtenafhandeling.

Advocaten Login

Nieuws

ADACTIO

Uw gezaghebbende partner in financiële kwesties

Bij de specialisten van Adactio ontmoet u collega-ondernemers die weten wat slagvaardig zakendoen inhoudt. Tegelijk zijn het gezaghebbende dienstverleners, uitgerust met wettelijke bevoegdheden. Deze combinatie staat garant voor een doelgerichte aanpak, mét succesvol resultaat.

Adactio Gerechtsdeurwaarders

& Incasso

Bezoekadres
Mucherveldstraat 4
6461 XM Kerkrade

Postadres
Postbus 181
6460 AD Kerkrade

Tel:  045 - 545 32 52
adactio@adactio.net

3 + 9 =